info@deduiventil.nl
T. 0341 - 25 23 52

Accommodaties

Groepshotel De Duiventil beschikt over drie gebouwen: De Tortelduif, De Houtduif en De Tuimelaar. Hier bevinden zich 3 zalen die uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten gebruikt kunnen worden. Wij kunnen kleine en grote groepen tot 125 personen ontvangen. 

De Tortelduif
De Tortelduif is ons hoofdgebouw en biedt ruimte voor zakelijke bijeenkomsten tot 60 personen. In verschillende zaalopstellingen is deze ruimte te gebruiken voor kleine en grote groepen. Nadat u de ruime entree betreedt komt u in de sfeervolle grote zaal met bar en piano. De royale zaal heeft openslaande deuren naar het buitenterras. Zo kunt u tijdens de zomerdag heerlijk buiten zitten en barbecueën. Wij gebruiken deze zaal als ontbijt-, recreatie,- en vergaderzaal. Dankzij onze kamerschermen, kunnen we deze zaal voor elke gelegenheid inrichten.

De Houtduif
De zaal in De Houtduif biedt ruimte voor 40 personen. Net als de Tortelduif biedt deze zaal ook ruimte voor teambuildingsactiviteiten. 

De Tuimelaar
De Tuimelaar heeft een sfeervolle Engelse stijl en leent zich uitstekend voor kleine groepen tot 25 personen. Hier worden dan ook veel opleidingen en cursussen gegeven. De Tuimelaar wordt veel gebruikt voor BHV-, EHBO-, en VCA- trainingen en opleidingen.

Lunch en audiovisuele middelen
In elke ruimte is een geluidsinstallatie, beamer en projectiescherm aanwezig voor presentaties. Daarnaast verzorgen wij graag een heerlijke uitgebreide lunch.