info@deduiventil.nl
T. 0341 - 25 23 52

Zorginstellingen

De perfecte vakantie voor zorginstellingen

De Duiventil is een gespecialiseerd groepshotel voor zorginstellingen. De service, flexibiliteit en ervaring met de doelgroep, zorgen ervoor dat jaarlijks tientallen zorgorganisaties hier vakantie vieren. Naast de prachtige ligging, zijn de faciliteiten en het personeel ingesteld op zorgbehoevende doelgroepen. 

24-uur beschikbaar
Wij vinden het belangrijk dat niet alleen zorgcliënten, maar ook zorgpersoneel van een fijne vakantie geniet. Dat doen wij door mee te denken en 24-uur per dag beschikbaar en oproepbaar te zijn.

Geen corvee
Wij zijn gastvrij en willen u van een ontspannen vakantie laten genieten. Bij ons bestaat er geen corvee. Wij koken, dekken alle tafels en maken alles netjes schoon, zodat u alle aandacht op uw zorgcliënten kunt richten.

Voor ons vanzelfsprekend maar vaak niet bij andere groepshotels. Wij nemen uw zorg graag uit handen. Ook over vervoer en dagjes uit denken wij graag met u mee.

Lift en rolstoelvriendelijke kamers
Het hotel is voorzien van een lift en trap waarmee alle kamers goed toegankelijk zijn. Onze speciale zorgkamers worden dagelijks schoongemaakt en zijn geheel rolstoelvriendelijk ingericht.